De tafel is versierd met jullie lievelingsbloemen, in het midden staat een prachtige taart klaar om aangesneden te worden. Jullie drinken een glas champagne, genieten van een lekker stuk taart en lachen met elkaar. Je kijkt om je heen en beseft hoe mooi dit moment is.
 
Maar geen enkel moment keert ooit terug. De gesprekken. De champage. De mooie taart. Op is op! 
 
En juist dáárom fotografeer ik zo graag, om al deze bijzondere momenten voor je vast te leggen. Zodat je later terug kunt kijken, nóg een keer van deze momenten kan genieten en jullie verhaal doorverteld kan worden aan je (klein)kinderen.
En het mooie is: iedere dag heeft zulke momenten, niet alleen je trouwdag!

Je hebt geen speciale gebeurtenis nodig voor een fotoshoot. 

Enjoy the little things. Eigenlijk vind ik dat iedereen een keer een 'normale' dag vast zou moeten (laten) leggen.
 
Boek een fotoshoot met je pasgeboren baby'tje, hij of zij verandert met de dag.
Ga op de foto met je (tweeling)zus, jullie zullen nooit meer zo knap zijn als vandaag ;-)
Laat je gezin vastleggen, voor je het weet zijn je kinderen groot en hebben ze zelf een gezin. 


the

- 6 uur fotografie
- Mini album
- Kennismakingsgesprek bij mij thuis in Lunteren
- Minimaal 300 foto’s die zorgvuldig door mij zijn geselecteerd en nabewerkt 
- Jullie ontvangen de foto's in kleur en zwart wit als digitale download
- Online gallery om te delen met vrienden en familie
- Per extra uur betaal je €100,- en ontvang je minimaal 50 foto’s extra

Yes! Bruiloften fotograferen is dat wat ik het aller, aller, állerliefst doe! Ik vind het heel speciaal dat je overweegt om een dag die waarschijnlijk één van jullie meest bijzondere zal worden door mij vast te laten leggen.

Omdat ik met mijn foto's graag verhalen vertel en dat het beste gaat als ik een aantal verschillende elementen van jullie dag vast kan leggen beginnen mijn pakketten vanaf 6 uur fotografie. Foto's van zo'n bijzonder moment horen in mijn ogen niet even gauw bekeken te worden op het beeldscherm van je telefoon, of je ipad,  maar moeten tastbaar zijn. Dan zijn ze namelijk nog véél mooier. Daarom krijgen jullie van mij altijd een mini fotoalbum cadeau. Een kwalitatief prachtig, maar handzaam albumpje. Dat je makkelijk in je tas kunt stoppen. Overal mee naartoe kunt nemen. En zo vaak kunt bekijken als je wilt, met iedereen die het maar wilt zien. Samen met je collega's. Met je beste vriendin. Of lekker in je eentje als je even een momentje over hebt. 


stel je voor: vandaag is jullie bruiloft

VANAF €1197,-

loveshoot

newborn

pregnancy

weddings

LOVESHOOT

Een romantische loveshoot op een prachtige locatie naar keuze. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. Binnen 2 weken ontvangen jullie minimaal 50 foto’s in kleur en zwart wit als digitale download.
Boek je mij ook voor jullie bruiloft? Dan ontvang je €100,- korting op de bruidsfotografie. 

newborn

Een  fotoshoot van 2 uur bij jullie thuis met jullie pasgeboren kindje.
Tijdens de newborn shoot neem ik rustig de tijd om mooie sfeerbeelden te maken. Binnen 2 weken ontvangen jullie minimaal 50 foto’s in kleur en zwart wit als digitale download.

PREGNANCY

Een pregnancy fotoshoot op een locatie in overleg. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. Binnen 2 weken ontvang je minimaal 50 foto’s in kleur en zwart wit als digitale download.
Boek je mij ook voor een newborn  shoot? Dan krijg je €50,- korting op die shoot. 

€275

€275

€299

VANAF €1197,-

Yes! Bruiloften fotograferen is dat wat ik het aller, aller, állerliefst doe! Ik vind het heel speciaal dat je overweegt om een dag die waarschijnlijk één van jullie meest bijzondere zal worden door mij vast te laten leggen.

Omdat ik met mijn foto's graag verhalen vertel en dat het beste gaat als ik een aantal verschillende elementen van jullie dag vast kan leggen beginnen mijn pakketten vanaf 6 uur fotografie. Foto's van zo'n bijzonder moment horen in mijn ogen niet even gauw bekeken te worden op het beeldscherm van je telefoon, of je ipad, maar moeten tastbaar zijn. Dan zijn ze namelijk nog véél mooier. Daarom krijgen jullie van mij altijd een mini fotoalbum cadeau. Een kwalitatief prachtig, maar handzaam albumpje. Dat je makkelijk in je tas kunt stoppen. Overal mee naartoe kunt nemen. En zo vaak kunt bekijken als je wilt, met iedereen die het maar wilt zien. Samen met je collega's. Met je beste vriendin. Of lekker in je eentje als je even een momentje over hebt. 

Als je er zeker van wilt zijn dat ik beschikbaar ben op jullie dag, kun je het beste 8-12 maanden vóór jullie trouwdatum contact opnemen. Later kan natuurlijk ook, ik kan altijd kijken of jullie bruiloft in mijn schema past.


- 6 uur fotografie
- Mini album
- Kennismakingsgesprek bij in de studio (Lunteren)
- Minimaal 300 foto’s die zorgvuldig door mij zijn geselecteerd en nabewerkt 
- Jullie ontvangen de foto's  in kleur en zwart wit als digitale download
- Online gallery om te delen met vrienden en familie
- Per extra uur betaal je €100,- en ontvang je minimaal 25 foto’s extra

BRUIDSREPORTAGE

WEDDINGS