journal

Newborn

Isé Julie

Ongeveer drie jaar geleden begon voor mij een groot nieuw avontuur. Dat ik héél graag moeder wilde worden stond al jaren vast. Dus toen het eenmaal zover was dat ik erachter kwam dat er een piepklein babytje in mijn buik groeide was ik onbeschrijfelijk gelukkig. Maar gauw daarna sloeg er ook een beetje twijfel toe. Kinderen krijgen was altijd een plan voor ‘als ik later groot zou zijn’. Was ik dat dan nu al, groot? Zou ik wel een goede moeder zijn? Hoe moet dat eigenlijk allemaal met zo’n klein kindje? Ik ben zwanger, maar wat nu? Ik had geen idee wat me te wachten stond.

Na een paar uurtjes googelen ging er een compleet nieuwe wereld voor me open: die van de zo genaamde mommy bloggers. Er waren blijkbaar een aantal moeders, gewone jonge vrouwen zoals jij en ik, die alle ins en outs over hun zwangerschap, bevalling en opvoeding van hun kindjes online delen.

Al gauw kwam ik op de website van Sanne terecht. Een prachtige jonge mama to be. Slim, eerlijk en ongelofelijk oprecht. Ze was op dat moment zwanger van haar eerste kindje en schreef van alles over haar zwangerschap.

Ik vond het zó fijn om haar blogs te lezen. Ik herkende mezelf volledig in haar verhalen.

Haar zoontje James werd geboren en ik bleef haar avontuur als kersverse moeder op de voet volgen. Een aantal maanden later was het voor mij ook zover. Nino werd geboren en ik was nu zelf moeder!

Ondertussen is bij ons baby nummer twee in aantocht en is Sanne nét bevallen van haar tweede kindje. Een prachtig meisje met een net zo mooie naam: Isé Julie.

Kan ik mooi weer even spieken hoe zij dat allemaal aanpakt met twee kleintjes, voordat het bij ons ook zover is..!

Lieve Sanne, bedankt voor al je artikelen en verhalen de afgelopen jaren! Heel fijn en bijzonder om op die manier met je mee te mogen kijken. Ik vond het dan ook een eer om jouw gezin vast te mogen komen leggen. Heel veel geluk met elkaar!

Benieuwd naar Sanne en haar prachtige gezin? Bekijk hieronder te foto’s die ik maakte en neem vooral een kijkje op haar website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *