journal

Wedding

Bruiloft Joost & Fleur

Eigenlijk had ik besloten deze zomer helemaal geen bruiloften te fotograferen omdat ik net opnieuw moeder was geworden van een klein baby jongetje. Maar toen belde Fleur me op. Ze was opzoek naar een fotograaf voor haar bruiloft in Lunteren. Landgoed de Leperkoen grenst zo ongeveer aan onze achtertuin. Ik was meteen enthousiast. Bruiloften vastleggen blijft toch wel het allermooiste werk van de hele wereld. En één dagje kon ik best bij mijn baby weg. Toen het puntje bij paaltje kwam vond ik het toch een beetje spannend. Dex was nog maar zo klein, bovendien niet gewend om uit een fles te drinken en het werd meteen een hele lange dag zonder hem. Gelukkig zijn Fleur en Joost het allerliefste en meest relaxte bruidspaar dat je je kan voorstellen. “Als Dex niet goed drinkt, of als er iets anders aan de hand is laat je hem toch gewoon even hier naartoe brengen? Je bent toch in de buurt. Geen probleem hoor!”

Zo lief! En uiteindelijk helemaal niet nodig, want hij kon natuurlijk prima een dagje zonder mij.

En wat was het een geweldige stralende dag! Joost en Fleur brachten het hele weekend met hun vrienden en familie door op het landgoed. En het weer was fantastisch. Toen ik ‘s morgens naar ze toe kwam was fleur zich met haar vriendinnen aan het klaarmaken in een schattig klein houten huisje in het bos. Joost trof zijn voorbereidingen in het prachtige landhuis waar ook hun familie en vrienden dat weekend verbleven.

Ze hadden ervoor gekozen om elkaar nog niet te zien voor de ceremonie, maar schreven elkaar een brief. Op die manier hadden ze toch een speciaal, persoonlijk momentje zonder dat ze elkaar zagen. Wauw! Het was zo lief en mooi!

Ook de rest van de dag was geweldig mooi en intiem. Ik heb zoveel knuffels, tranen van geluk en gelach gezien.

Lieve Joost en Fleur, het was een feestje om jullie dag vast te mogen leggen. Heel veel geluk samen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *